Administrare imobile, Curatenie si intretinere blocuri

Administrare imobile

Administrare financiara imobil

Niciodata toate documentele dumneavoastra nu au fost mai sigure decat cu noi! Securitatea datelor este asigurata atat prin stocarea pe hartia standard acolo unde este cazul cat si in format electronic pe servere protejate.

Citeste mai mult…

Administrare tehnica imobil

De cate ori ati observat ca ceva nu mai functioneaza sau este deteriorat la dumneavoastra in imobil si problema nu s-a rezolvat decat dupa mult timp? Noi tratam cu seriozitate maxima probleme tehnice, ca si cum ar fi la noi in casa!

Citeste mai mult…

Consultanta de specialitate in domeniu

Fie ca nu ati infiintat inca asociatia de proprietari ori doriti ajutor in recuperarea creantelor de la proprietari/fosti administratori,sau aveti orice tip de problema in activitatea de zi cu zi va stam cu placere la dispozitie cu sfaturi in conformitate cu legislatia in vigoare actualizata permanent si suport avizat.

Informatii colaborare

Colaborarea dintre Viomar Business Invest SRL si Asociatia de proprietari se va face printr-un contract de administrare imobil.
Tariful perceput de catre societatea noastra pentru activitatea completa de administrare imobil este NEGOCIABIL, urmand ca aceasta suma sa fie repartizata fiecarui apartament pe cota parte indiviza.

Suna acum: 0733 351 728